Al meer dan 80 jaar een specialist in Gevelstucwerk. Een betrouwbaar familiebedrijf dat alles voor uw renovatieproject kan realiseren!

Gevelstucwerk / gevelplint

Vakkundig aangebracht gevelstucwerk kan een pand een compleet ander aanzicht en een verfrissende uitstraling geven. Zo is dit stucwerk als het ware een metamorfose voor uw woning. Wij werken uw gevels mooi af in de door u gewenste kleur en/of structuur. Dit verzorgen wij voor zowel woningen als bedrijfspanden.

Gevelstucwerk

Gevelisolatie

Een strak gestucte gevel of gevelisolatie geeft uw woning een mooie uitstraling. Bovendien is uw woning door de gevelisolatie energiezuiniger. Om dit te realiseren, maken we gebruik van de Sto gevelisolatie systemen. De gevelisolatie kan worden afgewerkt in de door u gewenste kleur of structuur. Gevelisolatie is ook uitvoerbaar in traditioneel vakwerkmotief.

gevelisolatie

Gevel lijstwerk

Wij richten ons op zowel de technische als decoratieve oplossingen voor uw gevel. Dit doen wij op basis van jarenlange ervaring en kennis op het gebied van gevelafwerking. Er is volop keuze in vormen en stijlen, zoals strak, modern, romantisch of barok. Jager Afbouw kan lijstwerk en ornamenten aanbrengen in bestaande- of nieuwbouwwoningen.

gevelstucwerk

Gevelstucwerk en Balkonrenovatie

Jager Afbouw is gespecialiseerd in gevelstucwerk en balkonrenovaties, indien gewenst voorzien van een verfsysteem. Zo geeft een balkonrenovatie uw bedrijfspand of woning een nieuwe, strakke uitstraling.

Specialist in buitengevel stucen en gevelisolatie

Wij adviseren u graag over de mogelijkheden. U kunt bij Jager Afbouw rekenen op persoonlijke begeleiding, snelle levering, een flexibele planning en bovenal stucwerk van hoge kwaliteit. Vakmanschap en kwaliteit vinden wij zeer belangrijk. Ons bedrijf beschikt dan ook over het Stuckeur keurmerk en valt onder de NOA-afbouwgarantie. Daarnaast onderhouden we goede banden met diverse brancheorganisaties.

Vraag vrijblijvend een offerte aan