Al meer dan 80 jaar een specialist in Betonvloer storten. Een betrouwbaar familiebedrijf dat alles voor uw renovatieproject kan realiseren!

Specialist in betonvloer storten

Jager Afbouw heeft zich gespecialiseerd in het storten van betonvloeren. Ook het leggen van hoogwaardige afwerkvloeren behoort tot onze kernactiviteiten. U kunt bij ons o.a. terecht voor:

Daarnaast kunnen wij ook voor u woonbeton en de coating voor uw garagevloer verzorgen.

Betonvloer storten op maat: voor zakelijke en particuliere klanten

Er is veel mogelijk op het gebied van betonvloer storten. Jager Afbouw is expert op het gebied van industriƫle vloeren (bijvoorbeeld een bedrijfshal, werkplaats en showroom), en woonbeton. Woonbeton is een stoere, eigentijdse en stijlvolle binnen betonvloer. Al dan niet in een kleur afgewerkt. Het is toepasbaar in alle vertrekken van woningen en winkels.

Of het nu gaat om kleine of grote vloeren, wij zorgen voor een passende service bij het storten of leggen van uw vloer. Bij Jager Afbouw bent u verzekerd van een professionele aanpak. Vakmanschap en kwaliteit vinden wij zeer belangrijk. Ons bedrijf beschikt dan ook over het Stuckeur keurmerk en valt onder de NOA-afbouwgarantie. Daarnaast onderhouden we goede banden met diverse brancheorganisaties.

Betonvloer voor diverse gebouwen en toepassingen

Jager Afbouw is een familiebedrijf sinds het jaar 1934 en heeft jarenlange ervaring opgedaan op het gebied van betonvloer storten en het afwerken hiervan. Met ruim 20 specialisten in dienst, adviseren we u graag over de mogelijkheden. U kunt bij Jager Afbouw rekenen op:

  • Betonvloeren van hoge kwaliteit
  • Persoonlijke begeleiding
  • Snelle levering
  • Flexibele planning
Vraag vrijblijvend een offerte aan