Stucwerk als wand- en plafondafwerking

Binnen stucwerk is een mooie afwerking voor wanden en plafonds en kan in elke gewenste kleur en structuur worden aangebracht. Jager Afbouw kan u compleet ontzorgen bij zowel nieuwbouw als renovatieprojecten. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij uw wensen en eisen vertalen naar een duidelijke offerte.

 

Soorten binnen stucwerk

Binnen stucwerk kan op verschillende manieren worden toegepast. Welk stucwerk wordt toegepast hangt af van de staat van het oppervlak en de wensen van u als opdrachtgever. Het kan bijvoorbeeld als basislaag worden aangebracht, zodat er vervolgens kan worden behangen of geverfd.

De basislaag kan ook worden afgewerkt door middel van sierpleister, fijnschuurwerk, spackspuitwerk, gladpleisterwerk, leemfinish of betonlook.

De keuze van de afwerking hangt af van uw wensen. Wat vindt u mooi? Houdt u meer van een gladde afwerking of kiest u liever voor een structuur? Elke afwerking heeft een eigen uitstraling. Uiteraard speelt budget ook een rol bij de afwerking.

 

Verlichting

Verlichting die is weggewerkt in een wand of plafond geeft meerwaarde aan de ruimte. Bovendien geeft (inbouw)verlichting een luxe en warme uitstraling. Denk bijvoorbeeld eens aan ingebouwde verlichting in het plafond of een mooie wandlamp waarvan de snoeren zijn weggewerkt in de gestucte muren. Zo creƫert u een mooie strakke wand met functionele verlichting.

 

Stukadoor

Wij adviseren u graag over de mogelijkheden. U kunt bij Jager Afbouw rekenen op persoonlijke begeleiding, snelle levering, een flexibele planning en bovenal een hoge kwaliteit.

Vraag vrijblijvend een offerte aan