Een akoestisch plafond voor een betere geluidskwaliteit

Wat is een akoestisch plafond? Een akoestisch plafond is de perfecte oplossing om ruis en galm tegen te gaan. Dit zijn geluidsabsorberende, akoestische panelen die zorgen dat het geluid niet verder reist dan dat het nodig is. Zo voorkomt u zaken als galm, echo en rumoer. Bent u op zoek naar een oplossing om hard en onaangenaam geluid te reduceren? Wilt u een vertrouwelijke sfeer creëren? Een ruimte waar mensen elkaar goed kunnen verstaan en niet onnatuurlijk hard hoeven te spreken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! Samen bespreken we de mogelijkheden van akoestische plafondsystemen.

Hoogwaardig akoestisch plafond

Jager Afbouw is een erkend verwerker van akoestische plafonds. Wij maken gebruik van hoogwaardige Sto Silent akoestische plafondsystemen van Sto Isoned om de akoestiek van een binnenruimte aantoonbaar te verbeteren. Bovendien levert het visueel ook een fraai resultaat op. Zo bent u verzekerd van een optimaal resultaat.

Akoestisch plafond

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Jager Afbouw kan u compleet ontzorgen op het gebied van buiten en binnen stucwerk. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van akoestisch plafond? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u graag over onze naadloze akoestische plafonds, zodat we de akoestiek in uw ruimte kunnen verbeteren.

Vraag vrijblijvend een offerte aan