Akoestisch plafond voor een betere geluidskwaliteit

Wat zijn akoestische plafonds? Een akoestisch plafond is de perfecte oplossing om ruis en galm tegen te gaan. Dit zijn geluidsabsorberende, akoestische panelen. Deze zorgen dat het geluid niet verder reist dan dat het nodig is. Zo voorkomt u zaken als galm, echo en rumoer. Bent u op zoek naar een oplossing om hard en onaangenaam geluid te reduceren? Wilt u een vertrouwelijke sfeer creëren? Een ruimte waar mensen elkaar goed kunnen verstaan en niet onnatuurlijk hard hoeven te spreken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! Samen bespreken we de mogelijkheden van akoestische plafondsystemen.

Kwalitatief hoogwaardig akoestisch plafond

Jager Afbouw is een erkend verwerker van akoestische plafonds. Wij maken gebruik van de hoogwaardige Sto Silent akoestische plafondsystemen van Sto Isoned. Dit om de akoestiek van uw binnenruimte aantoonbaar te verbeteren. Bovendien levert het visueel ook een fraai resultaat op. Zo bent u verzekerd van een optimaal resultaat.

Akoestisch plafond

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Jager Afbouw kan u compleet ontzorgen op het gebied van buiten en binnen stucwerk. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van akoestisch plafond? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u graag over onze naadloze akoestische plafonds.

Vraag vrijblijvend een offerte aan