Buiten stucwerk – Jager Afbouw Buiten stucwerk – Jager Afbouw
Jager Afbouw gevelstuc

Buiten stucwerk

Buiten stucwerk

buiten stucwerk

Specialist in buitenstucwerk

Jager Afbouw is al ruim 90 jaar gespecialiseerd in buitenstucwerk. Wij kunnen u compleet ontzorgen bij zowel verbouw, nieuwbouw als renovatieprojecten. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij uw wensen en eisen vertalen naar een duidelijke offerte.

Verduurzaam uw woning

Overweegt u om uw woning of bedrijfspand een strakke en frisse uitstraling te geven? Dan is het laten stucen van de buitenmuur een goede optie. Daarnaast kunt u ervoor kiezen om het stucwerk te combineren met gevelisolatie, waardoor uw woning of bedrijfspand energiezuiniger wordt. Kortom, het stucen van de buitenmuur is een veelzijdige oplossing voor zowel het opknappen als het isoleren van uw huis of bedrijfspand.

buiten stucwerk gesausde gevel
gevelstuc

Stucwerk bij bouw- en renovatieprojecten

Jager Afbouw kan u compleet ontzorgen op het gebied van buiten stucwerk bij zowel nieuwbouw als renovatieprojecten. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij uw wensen en eisen naar een duidelijke offerte vertalen. Vervolgens kunt u rekenen op een persoonlijke begeleiding, snelle levering, een flexibele planning en bovenal hoge kwaliteit. We adviseren u graag over de mogelijkheden.

Meer informatie over de soorten buiten stucwerk:

  • Vakmanschap
  • Persoonlijke begeleiding
  • Snelle levering
  • Flexibele planning
Jager Afbouw buiten stucwerk

Hét stukadoorsbedrijf in Midden-Drenthe

De vakmensen van Jager Afbouw staan klaar om u te adviseren over buiten stucwerk.

Jager Afbouw, lid van de Vereniging NOA, Stichting Afbouwkeur en is een SKG-IKOB gecertificeerd vakbedrijf. Wij kunnen u volledig ontzorgen bij nieuwbouw-, verbouw- en renovatieprojecten. Dankzij onze uitgebreide ervaring en onze ruim 35 vakmensen kunnen we uw specifieke wensen omzetten in een transparante offerte en deze vervolgens professioneel uitvoeren. Daarnaast bieden we persoonlijke begeleiding, snelle service, flexibele planning en vooral hoogwaardige kwaliteit.