Al meer dan 80 jaar een specialist in buiten stucwerk. Een betrouwbaar familiebedrijf dat sinds 1934 jarenlange ervaring heeft opgedaan op het gebied van stucwerk.

Buiten stucwerk specialist

Wilt u uw woning of bedrijfspand een strakke en frisse uitstraling geven? Dan kunt u er aan denken om de buitenmuur van het pand te laten stucen. Door de buitenmuren te stucen krijgt uw pand een mooie uitstraling, maar uw gevel is hierdoor ook makkelijker te reinigen. Het resultaat is dat uw pand langer mooi blijft. U kunt er ook voor kiezen om het stucwerk met gevelisolatie te combineren. Uw woning of bedrijfspand wordt hierdoor energiezuiniger. De buitenmuur stucen is een ideale oplossing voor het opknappen, maar ook het isoleren van uw huis of bedrijfspand.

buiten stucwerk

Buiten stucwerk op maat voor zakelijke en particuliere klanten

Jager Afbouw levert vakwerk op maat aan zowel zakelijke als particuliere klanten. U kunt hierbij denken aan:

  • Gevelisolatie
  • Gevelstucwerk
  • Gevelplint
  • Balkonrenovatie

Het aanbrengen van stucwerk levert u niet alleen maar een mooie pand op. Het is ook belangrijk om de geïsoleerde gevel tegen allerlei weersinvloeden te beschermen.

 

Stucwerk bij bouw- en renovatieprojecten

Jager Afbouw kan u compleet ontzorgen op het gebied van buiten stucwerk bij zowel nieuwbouw als renovatieprojecten. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij uw wensen en eisen naar een duidelijke offerte vertalen. Vervolgens kunt u rekenen op een persoonlijke begeleiding, snelle levering, een flexibele planning en bovenal hoge kwaliteit. We adviseren u graag over de mogelijkheden.

 

Hét stukadoorsbedrijf in Midden-Drenthe

Jager Afbouw is een familiebedrijf sinds 1934, een professioneel en erkend stukadoorsbedrijf. Bij Jager Afbouw zijn ruim 20 specialisten op het gebied van stucwerk en afwerking in dienst. Vakmanschap en kwaliteit vinden wij zeer belangrijk. Ons bedrijf beschikt dan ook over het Stuckeur keurmerk en valt onder de NOA-afbouwgarantie. Dit houdt in dat ons werk aan de eisen van de Vereniging Eigen Huis en de Consumentenbond voldoet. Hiernaast heeft u natuurlijk garantie op het stucwerk.

Vraag vrijblijvend een offerte aan