Al meer dan 80 jaar een specialist in buiten stucwerk. Een betrouwbaar familiebedrijf dat sinds 1934 jarenlange ervaring heeft opgedaan op het gebied van binnen- en buiten stucwerk.

Buiten stucwerk specialist

Jager afbouw is een specialist in buiten stucwerk. Wilt u uw woning of bedrijfspand een strakke en frisse uitstraling geven? Dan kunt u er aan denken om de buitenmuur van het pand te laten stucen. Door de buitenmuren te stucen krijgt uw pand een mooie uitstraling, maar uw gevel is ook makkelijker te reinigen. Hierdoor blijft uw pand langer mooi. U kunt er ook voor kiezen om het stucwerk met gevelisolatie te combineren. Uw woning of bedrijfspand wordt hierdoor energiezuiniger. Wij kunnen uw buitenmuren in vrijwel iedere kleur en structuur stucen.

buiten stucwerk

Buiten stucwerk op maat voor zakelijke en particuliere klanten

Jager Afbouw levert vakwerk op maat aan zowel zakelijke als particuliere klanten. U kunt hierbij denken aan:

  • Gevelisolatie
  • Gevelstucwerk
  • Gevelplint
  • Balkonrenovatie

Het aanbrengen van stucwerk levert u niet alleen maar een mooie pand op. Het is ook belangrijk om de geïsoleerde gevel tegen allerlei weersinvloeden te beschermen.

 

Buiten stucwerk bij bouw- en renovatieprojecten

Jager Afbouw kan u compleet ontzorgen op het gebied van buiten stucwerk bij zowel nieuwbouw als renovatieprojecten. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij uw wensen en eisen naar een duidelijke offerte vertalen. Vervolgens kunt u rekenen op een persoonlijke begeleiding, snelle levering, een flexibele planning en bovenal hoge kwaliteit. We adviseren u graag over de mogelijkheden.

 

Hét stukadoorsbedrijf in Midden-Drenthe

Jager Afbouw is een familiebedrijf sinds 1934, een professioneel en erkend stukadoorsbedrijf. Bij Jager Afbouw zijn ruim 20 specialisten op het gebied van stucwerk en afwerking in dienst. Vakmanschap en kwaliteit vinden wij zeer belangrijk. Ons bedrijf beschikt dan ook over het Stuckeur keurmerk en valt onder de NOA-afbouwgarantie. Dit houdt in dat het werk dat wij leveren uitgevoerd wordt volgens de wensen en regels, die samen met de Vereniging Eigen Huis en de Consumentenbond zijn opgesteld. Hiernaast heeft u natuurlijk garantie op uw stucwerk.

Vraag vrijblijvend een offerte aan