Al meer dan 80 jaar een specialist in buiten stucwerk. Een betrouwbaar familiebedrijf dat alles voor uw renovatieproject kan realiseren!

Specialist in buiten stucwerk

Jager afbouw is specialist in buiten stucwerk. Wilt u uw woning of bedrijfspand een strakke en frisse uitstraling geven? Dan kunt u er aan denken om de buitenkant te laten stuken.
Naast de mooie uitstraling is uw gevel ook gemakkelijker te reinigen (waardoor uw woning langer mooi blijft). U kunt er ook voor kiezen om stucwerk te combineren met gevelisolatie.
Uw woning of bedrijfspand wordt hierdoor energiezuiniger. Vrijwel iedere kleur en structuur is leverbaar.

buiten stucwerk

Vakwerk op maat voor zakelijke en particuliere klanten

Jager Afbouw levert vakwerk op maat aan zowel zakelijke als particuliere klanten. U kunt hierbij denken aan:

  • Gevelisolatie
  • Gevelstucwerk
  • Gevelplint
  • Balkonrenovatie

 

Buiten stucwerk bij bouw- en renovatieprojecten

Jager Afbouw kan u compleet ontzorgen bij zowel nieuwbouw als renovatieprojecten. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij uw wensen en eisen vertalen naar een duidelijke offerte.Vervolgens kunt u rekenen op persoonlijke begeleiding, snelle levering, een flexibele planning en bovenal hoge kwaliteit.

 

Jager Afbouw: hét stukadoorsbedrijf in Midden-Drenthe

Jager Afbouw is een familiebedrijf en is sinds 1934 een professioneel stukadoorsbedrijf.

Bij Jager Afbouw zijn ruim 20 specialisten op het gebied van stucwerk en afwerking in dienst. Vakmanschap en kwaliteit vinden wij zeer belangrijk. Ons bedrijf beschikt dan ook over het Stuckeur keurmerk en valt onder de NOA-afbouwgarantie.

 

Vraag vrijblijvend een offerte aan