Betonlook vloer

Bent u op zoek naar een stoere betonnen vloer? Woonbeton is een eigentijdse, strakke en stijlvolle binnen betonvloer en is toepasbaar in alle vertrekken van woningen, winkels en kantoren.

De voordelen zijn:

  • Kleurvast
  • Geschikt voor vloerverwarming
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Slijtvast en duurzaam
  • Sterke en comfortabele vloer

Betonlook vloer

 

Iedere gewenste kleur

Woonbeton kan in iedere gewenste kleur worden aangebracht. U kunt zo de vloer helemaal laten aansluiten bij de rest van uw interieur.

 

Meer informatie over woonbeton en betonlook vloeren?

Jager Afbouw is specialist op het gebied van betonlook vloeren. De vakmensen van Jager Afbouw beschikken over ruime ervaring in het aanbrengen van alle soorten betonvloeren. Samen met u bespreken we de wensen en mogelijkheden van uw betonlook vloer. U krijgt vervolgens van ons een offerte op maat. Vervolgens kunt u rekenen op persoonlijke begeleiding, snelle levering, een flexibele planning en bovenal een hoge kwaliteit. Ons bedrijf beschikt dan ook over het Stuckeur keurmerk en valt onder de NOA-afbouwgarantie. Dit houdt in dat het werk dat wij leveren uitgevoerd wordt volgens de wensen en regels, die samen met de Vereniging Eigen Huis en de Consumentenbond zijn opgesteld. Hiernaast heeft u natuurlijk garantie op uw binnen en buiten stucwerk.

 

Vraag vrijblijvend een offerte aan