Stukadoorsbedrijf Jager Afbouw

Stukadoorsbedrijf Jager Afbouw is specialist in het afwerken van plafonds, vloeren en wanden. Het is een familiebedrijf dat sinds 1934 jarenlange ervaring heeft opgedaan op het gebied van binnen- en buiten stucwerk. Binnen het bedrijf werken ruim 20 medewerkers die gespecialiseerd zijn in de natte afbouw. U kunt bij ons rekenen op:

  • Vakmanschap, hoge kwaliteit
  • Persoonlijke begeleiding
  • Snelle levering
  • Flexibele planning

Ons werk is veelzijdig, evenals onze opdrachtgevers. Wij ontzorgen zowel zakelijke als particuliere klanten compleet bij bouw- en renovatieprojecten. Bekijk het werk waar we trots op zijn bij projecten.

Vakwerk op maat voor zakelijke en particuliere klanten

Er is veel mogelijk op het gebied van stucwerk en (beton)vloeren. Hiernaast zijn wij ook gespecialiseerd in gevelstucwerk, gevelisolatie en het installeren van akoestische plafonds. Wij leveren vakwerk op maat aan zowel zakelijke als particuliere klanten. We geven u, op basis van uw wensen en eisen, graag advies over de verschillende mogelijkheden. Indien gewenst, verrichten wij ook klein timmerwerk voor u. Dit in combinatie met de natte afbouw. Stukadoor Jager Afbouw voert dit allemaal voor u uit.

Specialisten in bouw- en renovatieprojecten

Stukadoorsbedrijf Jager Afbouw kan u compleet ontzorgen bij zowel nieuwbouw als renovatieprojecten. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden die er zijn. Door onze jarenlange ervaring kunnen we uw wensen en eisen vertalen naar een duidelijke offerte. Vervolgens kunt u rekenen op persoonlijke begeleiding, snelle levering, een flexibele planning en bovenal hoge kwaliteit.

Werkgebied Jager Afbouw

Door diverse brancheorganisaties zijn wij een erkend stukadoorsbedrijf in Drenthe en Groningen. Stukadoor Jager Afbouw levert ook maatwerk in andere delen van Nederland. Dit doen we op het gebied van binnen- en buiten stucwerk en het leggen van (beton)vloeren.

Officieel erkend stukadoorsbedrijf

Vakmanschap en kwaliteit vinden wij zeer belangrijk. Ons bedrijf beschikt dan ook over het Stuckeur keurmerk en valt onder de NOA-afbouwgarantie. Daarnaast onderhouden we goede banden met diverse brancheorganisaties.

Neem contact op