Stucwerk is een mooie afwerking voor wanden en/of plafonds. Het kan in elke gewenste kleur en structuur worden aangebracht op zowel een nieuwe als bestaande basislaag. Hieronder vindt u een overzicht van de verschillende soorten wandafwerking die toegepast kunnen worden in uw woning, kantoor of bedrijfspand.


Sierpleister

 

Sierpleister

Sierpleister is een harde, stootvaste en kleurechte structuurafwerking. Sierpleister is zowel fijn als grof af te werken. Sierpleister geeft een luxe uitstraling aan uw interieur. De meest bekende sierpleister is spachtelputz.


 

Fijn schuurwerk

Fijn schuurwerk is een gips gebonden afwerking dat toegepast kan worden in elk interieur. Het heeft als voordeel dat het egaal wit opdroogt en dus niet meer geverfd hoeft te worden. De afwerking heeft een fijne en levendige structuur, waardoor een gewolkt effect ontstaat.


 

Spacspuitwerk

 

Spackspuitwerk

Spackspuitwerk wordt machinaal aangebracht. Onder hoge druk wordt er pleister op de muur of het plafond gespoten. Het aanbrengen gaat daardoor erg snel en dat maakt spack spuiten een goedkope vorm van stucwerk. Spack spuiten kan in verschillende structuren worden aangebracht. Van fijn tot grof.


glad pleisterwerk

 

Gladpleisterwerk

Gladpleisterwerk is een tijdloze gladde stucafwerking voor wanden en/of plafonds. Het strakke stucwerk is in iedere kleur overschilderbaar.


Leemfinish

Leemfinisch is een afwerklaag om gips-, cement- en leemgestucte wanden en plafonds mee af te werken. Leem bestaat volledig uit natuurlijke materialen zoals klei en zand. Leemfinisch bevordert uw binnenklimaat vanwege de warmte en vochtregulerende eigenschappen. Leem heeft ook een geluiddempende werking.


 

Binnenstucwerk betonlook

 

Betonlook

Betonlook is een moderne cementgebonden gladde wandafwerking dat lijkt op beton. Er zijn meerdere materialen waarmee de betonlook gecreƫerd kan worden. De keuze van het materiaal hangt af van de ruimte die afgewerkt moet worden. Betonlook geeft een exclusieve en strakke uitstraling aan uw interieur.


Sauswerk

Wij sausen uw afgewerkte wanden en plafonds in uw nieuw gestucte woning. Ook sausen wij uw bestaande wanden en plafonds. Het nieuwe sauswerk frist uw woning direct op. Het sauswerk voeren wij uit in de door u gewenste kleuren.

Vraag vrijblijvend een offerte aan