Anhydriet dekvloer

Wat is een anhydriet dekvloer? Een anhydriet dekvloer is een spanningsarme, gips gebonden dekvloer. Het verschil tussen een anhydriet dekvloer en een zandcement dekvloer is dat een anhydrietvloer niet gesmeerd, maar gevloeid wordt. Het vormt een deklaag over de ondervloer. Hierdoor is het mogelijk om in één keer een groot oppervlak van een dekvloer te voorzien. Anhydriet of zandcement? Voor ruimtes met meer vochtbelasting of meer slijtage is zandcement dekvloer een betere optie.

Zeer geschikt voor:

  • Bedrijven
  • Showrooms
  • Garages
  • Loodsen

Vervolgens worden in de dekvloer leidingen voor water, (vloer)verwarming en elektra weggewerkt. Eenmaal droog, vormt de harde, vlakke dekvloer een uitstekende ondergrond voor elke gewenste afwerking. Daarnaast is de kleur van de vloer niet grijs. Het heeft eerder een melkkleurige uitstraling.

 

Meer informatie over een anhydrietvloer?

Jager Afbouw is specialist op het gebied van verschillende dekvloeren. Onze vakmensen beschikken over ruime ervaring in het aanbrengen van diverse vloeren. Vakmanschap en kwaliteit vinden wij zeer belangrijk. Ons bedrijf beschikt dan ook over het Stuckeur keurmerk en valt onder de NOA-afbouwgarantie.

Daarnaast onderhouden we goede banden met diverse brancheorganisaties. Samen met u bespreken we de wensen en de mogelijkheden van anhydrietvloeren. Vervolgens kunt u rekenen op persoonlijke begeleiding, snelle levering, een flexibele planning en bovenal een hoge kwaliteit.

 

Vraag vrijblijvend een offerte aan