Anhydriet dekvloer

Een anhydriet dekvloer is een spanningsarme, gips gebonden gietvloer. Het verschil tussen een anhydriet dekvloer en een zandcement dekvloer is dat een anhydrietvloer niet gesmeerd, maar gevloeid wordt. Het vormt een deklaag over de ondervloer. Hierdoor is het mogelijk om in één keer een groot oppervlak van een dekvloer te voorzien.

Zeer geschikt voor:

  • Bedrijven
  • Showrooms
  • Garages
  • Loodsen

Vervolgens worden in de anhydriet dekvloer leidingen voor water, (vloer)verwarming en elektra weggewerkt. Eenmaal droog, vormt de harde, vlakke anhydriet dekvloer een uitstekende ondergrond voor elke gewenste afwerking. Daarnaast is de kleur van de vloer niet grijs. Het heeft eerder een melkkleurige uitstraling.

 

Meer informatie over een anhydriet dekvloer?

Jager Afbouw is specialist op het gebied van anhydriet dekvloeren. Onze vakmensen beschikken over ruime ervaring in het aanbrengen van diverse vloeren. Vakmanschap en kwaliteit vinden wij zeer belangrijk. Ons bedrijf beschikt dan ook over het Stuckeur keurmerk en valt onder de NOA-afbouwgarantie.

Daarnaast onderhouden we goede banden met diverse brancheorganisaties. Samen met u bespreken we de wensen en de mogelijkheden. Vervolgens kunt u rekenen op persoonlijke begeleiding, snelle levering, een flexibele planning en bovenal een hoge kwaliteit.

 

Vraag vrijblijvend een offerte aan