Zandcement dekvloer

De zandcement dekvloer wordt gevormd door een stevige mortel van zand, cement en water. Deze cementgebonden dekvloer wordt aangebracht als deklaag over de ondervloer. In de cementgebonden deklaag worden de leidingen voor water, (vloer)verwarming en elektra weggewerkt. Eenmaal droog vormt de harde, vlakke cementgebonden vloer een uitstekende ondergrond voor elke gewenste afwerking. Het afwerken van deze dekvloeren kan op basis van uw wensen. De cementgebonden dekvloer kan zowel zwevend als hechtend worden aangebracht.

Meer informatie over een cementgebonden dekvloer?

Jager Afbouw is specialist op het gebied van cementgebonden dekvloeren. De vakmensen van Jager Afbouw beschikken over ruime ervaring in het aanbrengen van zandcement dekvloeren.

Wij adviseren u graag over de mogelijkheden. Samen met u bespreken we de wensen en mogelijkheden van uw zandcement dekvloer. Vervolgens kunt u rekenen op persoonlijke begeleiding, snelle levering, een flexibele planning en bovenal een hoge kwaliteit. Ons bedrijf beschikt dan ook over het Stuckeur keurmerk en valt onder de NOA-afbouwgarantie. Het werk dat wij verrichten is conform de vastgestelde normen en voorschriften, in samenwerking met de Vereniging Eigen Huis en de Consumentenbond. Hiernaast heeft u natuurlijk garantie op uw binnen stucwerk.

Kosten zandcement dekvloer

De prijs van een zandcement dekvloer verschilt per project. Om een inschatting te kunnen maken over de mogelijke kosten ontvangen we graag de afmetingen van de ruimte. Jager Afbouw doet er alles aan om de kosten zo laag mogelijk te houden.

Vraag vrijblijvend een offerte aan