Woonbeton – Jager Afbouw Woonbeton – Jager Afbouw
woonbeton Rockfon boerderij

Woonbeton

Woonbeton

woonbeton

Bent u op zoek naar een stoere betonnen vloer? Woonbeton is een eigentijdse, strakke en stijlvolle betonvloer die geschikt is voor alle vertrekken van woningen, winkels en kantoren. Woonbeton combineert de robuustheid van beton met de elegantie en warmte van een thuisomgeving, waardoor het een populaire keuze is voor wie een moderne en duurzame leefruimte wil.

Maatwerkoplossingen

Jager Afbouw levert maatwerkoplossingen die perfect aansluiten bij de wensen van onze klanten. Zo kunnen wij bijvoorbeeld betonnen traptreden maken die naadloos aansluiten bij de gestorte vloer, waardoor een mooi geheel ontstaat en benadrukt het vakmanschap dat wij in elke opdracht leggen.

Woonbeton bestaat uit een mix van cement, water, zand en toeslagmaterialen, resulterend in een duurzame betonnen vloer met een moderne uitstraling, gemakkelijk te onderhouden en geschikt voor verschillende interieurstijlen.

Hoewel woonbeton vele voordelen biedt, zijn er ook enkele nadelen en aandachtspunten om rekening mee te houden. Woonbeton biedt een eigentijdse uitstraling, duurzaamheid en veelzijdigheid, maar het is belangrijk om de voors en tegens tegenover elkaar te zetten voordat u besluit om het als vloerafwerking te kiezen

maatwerkoplossingen
woonbeton voordelen

Voordelen woonbeton

 • Kleurvast
 • Geschikt voor vloerverwarming
 • Onderhoudsvriendelijk
 • Slijtvast en duurzaam
 • Sterke en comfortabele vloeren

Nadelen woonbeton

 • Ondanks het dilateren van een woonbetonvloer is scheurvorming niet geheel uit te sluiten
 • Kleurverschillen zijn mogelijk, maar de nuance verschillen in kleur benadrukken het karakter van een woonbetonvloer
 • Vlekvorming is niet volledig uit te sluiten, zelfs niet na nabehandeling

Let op: Het is belangrijk om de vloer te onderhouden met het dweilmiddel dat bij de impregnering hoort. Het is absoluut niet aan te raden om de vloer te reinigen met zuurhoudende middelen, omdat zuur inwerkt op het cement en het oppervlak ruw kan maken.

nadelen van woonbeton
woonbeton kleuren

Woonbeton kleuren

Woonbeton kan in meerdere kleuren worden aangebracht. Informeer naar de mogelijkheden.U kunt zo de vloer helemaal laten aansluiten bij de rest van uw interieur.

 • Vakmanschap
 • Persoonlijke begeleiding
 • Snelle levering
 • Flexibele planning
Jager Afbouw over woonbeton

Meer informatie over woonbeton vloeren?

Jager Afbouw is een vertrouwd familiebedrijf met een lange geschiedenis van meer dan 90 jaar en gespecialiseerd in gevelisolatie. De vakmensen van Jager Afbouw staan klaar om u te adviseren over woonbeton.

Jager Afbouw, lid van de Vereniging NOA, Stichting Afbouwkeur en is een SKG-IKOB gecertificeerd vakbedrijf. Wij kunnen u volledig ontzorgen bij nieuwbouw-, verbouw- en renovatieprojecten. Dankzij onze uitgebreide ervaring en onze ruim 35 vakmensen kunnen we uw specifieke wensen omzetten in een transparante offerte en deze vervolgens professioneel uitvoeren. Daarnaast bieden we persoonlijke begeleiding, snelle service, flexibele planning en vooral hoogwaardige kwaliteit.