Schuimbeton – Jager Afbouw Schuimbeton – Jager Afbouw
Jager Afbouw schuimbeton

Schuimbeton

Schuimbeton

renovatievloer

Renovatiebetonvloer

Als een bestaande houten vloer wordt weggehaald in verband met een verbouwing of ter vervanging, kan er een renovatiebetonvloer van schuimbeton worden aangebracht. Hierbij wordt de samenstelling van het schuimbeton zodanig aangepast dat er zowel een goede isolatiewaarde als een hoge druksterkte wordt bereikt.

Voorbereidingen

De voorbereidingen zoals een noodzakelijke waterdichte folie laag kunnen door ons verzorgd worden waarna we vervolgens het schuimbeton voor u storten en verwerken. Ook zijn er voor u wellicht mogelijkheden voor subsidie in verband met isolerende maatregelen. Schuimbeton dient altijd  afgewerkt te worden met een afwerkvloer waarop dan later de uiteindelijke bekleding/stoffering kan worden gemaakt. 

renovatiebetonvloer
  • Vakmanschap
  • Persoonlijke begeleiding
  • Snelle levering
  • Flexibele planning
Jager Afbouw

Advies over schuimbeton?

De vakmensen van Jager Afbouw staan klaar om u te adviseren over een renovatievloer van schuimbeton.

Jager Afbouw, lid van de Vereniging NOA, Stichting Afbouwkeur en is een SKG-IKOB gecertificeerd vakbedrijf. Wij kunnen u volledig ontzorgen bij nieuwbouw-, verbouw- en renovatieprojecten. Dankzij onze uitgebreide ervaring en onze ruim 35 vakmensen kunnen we uw specifieke wensen omzetten in een transparante offerte en deze vervolgens professioneel uitvoeren. Daarnaast bieden we persoonlijke begeleiding, snelle service, flexibele planning en vooral hoogwaardige kwaliteit.