Monoliet betonvloer – Jager Afbouw Monoliet betonvloer – Jager Afbouw

Monoliet betonvloer

Monoliet betonvloer

monoliet betonvloer

Betonvloeren worden al jarenlang gebruikt vanwege hun uitstekende functionaliteit in garages, stallen en loodsen. Tegenwoordig is een monoliet afgewerkte betonvloer ook erg populair en geschikt voor elk interieur, zoals een woonbetonvloer.

De speciale monolithische afwerking zorgt voor een extra hard en vlak oppervlak, essentieel voor ruimtes met intensieve activiteiten. Deze vloer is bestand tegen zware belasting, zoals voertuigen, machines en dierlijke activiteit. Het vervangen van een bestaande tegelvloer in uw garage behoort ook tot de mogelijkheden, eventueel geïsoleerd, zodat u kunt profiteren van de duurzaamheid en het onderhoudsgemak van een monoliet betonvloer.

Voordelen monoliet betonvloer

  • Slijtvast
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Duurzaam
  • Lange levensduur
monoliet afgewerkte vloer
specialist monoliet afgewerkte vloeren

Specialist

Jager Afbouw is gespecialiseerd in het monoliet afwerken van vloeren, ook wel vlinderen genoemd. Indien gewenst, kunnen wij u een volledig pakket aanbieden, inclusief het leggen van isolatie en wapening, evenals het storten en afwerken van de vloer. Natuurlijk kunnen deze werkzaamheden ook afzonderlijk door Jager Afbouw worden uitgevoerd.

  • Vakmanschap
  • Persoonlijke begeleiding
  • Snelle levering
  • Flexibele planning
jager afbouw

Advies over monoliet afgewerkte betonvloeren?

De vakmensen van Jager Afbouw staan klaar om u te adviseren over een monoliet afgewerkte betonvloer.

Jager Afbouw, lid van de Vereniging NOA, Stichting Afbouwkeur en is een SKG-IKOB gecertificeerd vakbedrijf. Wij kunnen u volledig ontzorgen bij nieuwbouw-, verbouw- en renovatieprojecten. Dankzij onze uitgebreide ervaring en onze ruim 35 vakmensen kunnen we uw specifieke wensen omzetten in een transparante offerte en deze vervolgens professioneel uitvoeren. Daarnaast bieden we persoonlijke begeleiding, snelle service, flexibele planning en vooral hoogwaardige kwaliteit.