Garagevloer – Jager Afbouw Garagevloer – Jager Afbouw
garagevloer renoveren

Garagevloer

Garagevloer

garagevloer

Renovatie

Het renoveren van uw oude betontegelvloer in de garage door een nieuwe gladde vloer kan een verfrissende upgrade zijn voor uw garage. Maar ook bij problemen zoals verzakkingen of vochtproblemen is een vervanging door een betonnen vloer een goede oplossing. Door je garagevloer te renoveren maak je deze onderhoudsvriendelijk en slijtvast.

Specialist

Jager Afbouw kan uw bestaande tegelvloer met tegels (die vaak in het zand liggen) vervangen door een betonnen vloer. De werkzaamheden bestaan uit het uitnemen en afvoeren van de oude bestrating, uitgraven tot de gewenste diepte, aanbrengen isolatie, leggen wapening en een garagestrip bij de deur(en) monteren. Wij leveren en storten de nieuwe betonvloer en zullen deze [monoliet] (vlinderen) afwerken.

betonvloer garage
  • Vakmanschap
  • Persoonlijke begeleiding
  • Snelle levering
  • Flexibele planning
Jager Afbouw garagevloeren

Garagevloer renoveren?

De vakmensen van Jager Afbouw staan klaar om u te adviseren over de renovatie van uw garagevloer.

Jager Afbouw, lid van de Vereniging NOA, Stichting Afbouwkeur en is een SKG-IKOB gecertificeerd vakbedrijf. Wij kunnen u volledig ontzorgen bij nieuwbouw-, verbouw- en renovatieprojecten. Dankzij onze uitgebreide ervaring en onze ruim 35 vakmensen kunnen we uw specifieke wensen omzetten in een transparante offerte en deze vervolgens professioneel uitvoeren. Daarnaast bieden we persoonlijke begeleiding, snelle service, flexibele planning en vooral hoogwaardige kwaliteit.