Cementgebonden dekvloer – Jager Afbouw Cementgebonden dekvloer – Jager Afbouw
betonnen carport

Cementgebonden dekvloer

Cementgebonden dekvloer

betonvloer garage

Cementgebonden dekvloer

De cementgebonden dekvloer wordt gevormd door een stevige mortel van zand, cement en water. In de cementgebonden deklaag worden de leidingen voor water, (vloer)verwarming en elektra weggewerkt. Eenmaal droog vormt de harde, vlakke cementgebonden vloer een uitstekende ondergrond voor elke gewenste afwerking. 

Kosten zandcement dekvloer

De kosten voor een cementgebonden dekvloer hangen af van de grootte van het oppervlak en andere factoren zoals de dikte van de vloer en de staat van de ondergrond. De vakmensen van Jager Afbouw beschikken over ruime ervaring in het aanbrengen van zandcement dekvloeren en doen er alles aan om de kosten zo laag mogelijk te houden.

dekvloer
  • Vakmanschap
  • Persoonlijke begeleiding
  • Snelle levering
  • Flexibele planning
Jager Afbouw dekvloer

Meer informatie over een betonvloer?

De vakmensen van Jager Afbouw staan klaar om u te adviseren over een cementgebonden dekvloer.

Jager Afbouw, lid van de Vereniging NOA, Stichting Afbouwkeur en is een SKG-IKOB gecertificeerd vakbedrijf. Wij kunnen u volledig ontzorgen bij nieuwbouw-, verbouw- en renovatieprojecten. Dankzij onze uitgebreide ervaring en onze ruim 35 vakmensen kunnen we uw specifieke wensen omzetten in een transparante offerte en deze vervolgens professioneel uitvoeren. Daarnaast bieden we persoonlijke begeleiding, snelle service, flexibele planning en vooral hoogwaardige kwaliteit.