Betonvloer – Jager Afbouw Betonvloer – Jager Afbouw
betonnen carport

Betonvloer

Betonvloer

Restaurant Ludiek Havelte

Betonvloer op maat: voor zakelijke en particuliere klanten

Er is veel mogelijk op het gebied van betonvloer storten. Jager Afbouw is expert op het gebied van industriële vloeren (bijvoorbeeld een bedrijfshal, werkplaats en showroom), en woonbeton. Woonbeton is een stoere, eigentijdse en stijlvolle binnen betonvloer. Al dan niet in een kleur afgewerkt. Het is toepasbaar in alle vertrekken van woningen en winkels.

Betonvloer voor diverse gebouwen en toepassingen

Of het nu gaat om kleine of grote vloeren, wij zorgen voor een passende service bij het storten of leggen van uw vloer. Bij Jager Afbouw bent u verzekerd van een professionele aanpak. Vakmanschap en kwaliteit vinden wij zeer belangrijk.

betonvloer met traptreden
  • Vakmanschap
  • Persoonlijke begeleiding
  • Snelle levering
  • Flexibele planning
over jager afbouw

Meer informatie over een betonvloer?

De vakmensen van Jager Afbouw staan klaar om u te adviseren over betonvloeren en afwerkvloeren.

Jager Afbouw, lid van de Vereniging NOA, Stichting Afbouwkeur en is een SKG-IKOB gecertificeerd vakbedrijf. Wij kunnen u volledig ontzorgen bij nieuwbouw-, verbouw- en renovatieprojecten. Dankzij onze uitgebreide ervaring en onze ruim 35 vakmensen kunnen we uw specifieke wensen omzetten in een transparante offerte en deze vervolgens professioneel uitvoeren. Daarnaast bieden we persoonlijke begeleiding, snelle service, flexibele planning en vooral hoogwaardige kwaliteit.