Specialist op het gebied van stucwerk

Jager Afbouw is specialist op het gebied van binnen en buitenstucwerk. Stucwerk is een mooie afwerking voor wanden en plafonds en kan in elke gewenste kleur en structuur worden aangebracht. Elke afwerking heeft zijn eigen uitstraling. Jager Afbouw kan u compleet ontzorgen bij zowel nieuwbouw als renovatieprojecten. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij uw wensen en eisen vertalen naar een duidelijke offerte.

 

Wat is stucwerk?

Stucwerk is een laag gips, cement of leem die op een binnenmuur, buitenmuur of plafond is aangebracht en daarna is afgewerkt door middel van een structuur of motief. Het heeft een vochtwerende werking en brandwerende eigenschappen. Uw muren en plafonds worden met stucwerk mooi glad, het huis krijgt een ander aanzicht en deze zijn ook nog eens brandvertragend en isolerend.

 

Soorten stuc

Jager Afbouw levert vakwerk op maat aan zowel zakelijke als particuliere klanten. U kunt hierbij denken aan:

 

Bouw- en renovatieprojecten

Jager Afbouw is een erkend stukadoorsbedrijf en kan u compleet ontzorgen bij zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij uw wensen en eisen vertalen naar een duidelijke offerte. Vervolgens kunt u rekenen op persoonlijke begeleiding, snelle levering, een flexibele planning en bovenal hoge kwaliteit.Ons bedrijf beschikt dan ook over het Stuckeur keurmerk en valt onder de NOA-afbouwgarantie. Dit houdt in dat het werk dat wij leveren uitgevoerd wordt volgens de wensen en regels, die samen met de Vereniging Eigen Huis en de Consumentenbond zijn opgesteld. Hiernaast heeft u natuurlijk garantie op uw stucwerk.

Vraag vrijblijvend een offerte aan