Over Jager Afbouw Over Jager Afbouw
jager afbouw specialisten

Over Jager Afbouw

Over Jager Afbouw

Jager Afbouw

Sinds 1934 is Stukadoorsbedrijf Jager Afbouw een begrip in de regio. Met ruim 90 jaar ervaring in zowel binnen- als buitenstucwerk heeft Jager Afbouw zich bewezen als betrouwbare en deskundige partner.

Bij ons kunt u rekenen op:

  • Vakmanschap en hoge kwaliteit
  • Persoonlijke begeleiding
  • Snelle levering
  • Flexibele planning

Ons werk is net zo veelzijdig als onze opdrachtgevers. Of het nu gaat om zakelijke of particuliere klanten, wij bieden complete ontzorging bij bouw- en renovatieprojecten. We zijn voornamelijk actief in Drenthe en Groningen maar leveren ook maatwerk in andere delen van Nederland. Neem gerust een kijkje bij onze projecten om te zien waar we trots op zijn.

Vakwerk op maat voor zakelijke en particuliere klanten

Er is veel mogelijk op het gebied van stucwerk, (beton)vloeren, gevelstucwerk, gevelisolatie en akoestische plafonds. Of u nu een zakelijke klant bent of een particulier, wij leveren vakwerk op maat. We geven advies op basis van uw wensen en voeren indien gewenst ook bijkomend klein timmerwerk uit.

jager afbouw zakelijk en particulier
Over Jager Afbouw

Specialisten in bouw- en renovatieprojecten

Jager Afbouw is een erkend stukadoorsbedrijf dat u volledig kan ontzorgen bij nieuwbouw-, verbouw- en renovatieprojecten. Dankzij onze uitgebreide ervaring en onze ruim 35 vakmensen kunnen we uw specifieke wensen omzetten in een transparante offerte en deze vervolgens professioneel uitvoeren. Daarnaast bieden we persoonlijke begeleiding, snelle service, flexibele planning en vooral hoogwaardige kwaliteit.

  • Vakmanschap
  • Persoonlijke begeleiding
  • Snelle levering
  • Flexibele planning
Jager Afbouw - NOA, Afbouwkeur en SKG-IKOB

Wie is Jager Afbouw?

Jager Afbouw is een vertrouwd familiebedrijf met een lange geschiedenis van meer dan 90 jaar en gespecialiseerd in binnen stucwerk, buiten stucwerk, vloeren en gevelisolatie.

Jager Afbouw, lid van de Vereniging NOA, Stichting Afbouwkeur en is een SKG-IKOB gecertificeerd vakbedrijf. Wij kunnen u volledig ontzorgen bij nieuwbouw-, verbouw- en renovatieprojecten. Dankzij onze uitgebreide ervaring en onze ruim 35 vakmensen kunnen we uw specifieke wensen omzetten in een transparante offerte en deze vervolgens professioneel uitvoeren. Daarnaast bieden we persoonlijke begeleiding, snelle service, flexibele planning en vooral hoogwaardige kwaliteit.