Certificeringen – Jager Afbouw Certificeringen – Jager Afbouw
certificeringen Jager Afbouw

Certificeringen

Certificeringen

NOA Afbouw garantie

Afbouwbedrijven die alleen het beste voor hun klanten willen, sluiten zich aan bij NOA. Zo ook Jager Afbouw. NOA, de Nederlandse Ondernemersvereniging voor Afbouwbedrijven, zet zich namelijk in voor het hoog houden van de kwaliteit in de branche.

NOA Afbouwgarantie is een extra zekerheid die u krijgt wanneer u een afbouwbedrijf inschakelt dat is aangesloten bij de NOA. Het beschermt u tegen problemen die ontstaan door slechte uitvoering of materiaalfouten binnen een bepaalde tijd na de oplevering. Het geeft meer vertrouwen dat het werk goed wordt uitgevoerd. Vind meer informatie op de website van NOA

Afbouwkeur

Jager Afbouw is aangesloten bij Afbouwkeur, een kwaliteitslabel dat wordt toegekend aan afbouwbedrijven in Nederland die voldoen aan strenge kwaliteitsnormen en vakmanschap tonen in hun werkzaamheden. Afbouwkeur is een onafhankelijke organisatie die zich richt op het waarborgen van kwaliteit en vakmanschap in de afbouwsector.

Dit betekent dat wij onszelf verplichten om te voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen die door Afbouwkeur worden gesteld. Binnen deze vereniging zijn de beste stukadoorsbedrijven van Nederland vertegenwoordigd. Dit waarborgt voor u de zekerheid dat u een vakbekwame stukadoor inhuurt. Lees er alles over op de website van Stichting Afbouwkeur.

SKG-IKOB

Goed bouwen begint bij SKG-IKOB, de certificatie-instelling voor de bouw- en vastgoedsector. De gevelisolatie van Jager Afbouw is SKG-IKOB-gecertificeerd. Dat geeft u meer zekerheid en vertrouwen over de duurzaamheid en veiligheid in de bouw en van de gebouwde omgeving. Meer informatie hierover vindt u op de website van SKG-IKOB.

VCA1 Management-systeemcertificaat

Het VCA1 Managementsysteemcertificaat is een certificering die gericht is op het waarborgen van veiligheid, gezondheid en milieu (VGM) bij aannemersbedrijven die werkzaamheden uitvoeren in risicovolle omgevingen, zoals de bouwsector, industriële reiniging en petrochemie.

Voor Jager Afbouw is het behalen van het VCA1 Managementsysteemcertificaat belangrijk om aan te tonen dat het bedrijf voldoet aan strenge VGM-normen. Dit biedt diverse voordelen:

  • Verhoogde veiligheid: Het zorgt voor een veilige werkomgeving voor medewerkers en vermindert het risico op ongevallen.
  • Compliance: Het voldoet aan wettelijke en contractuele vereisten, wat belangrijk is voor het aangaan van opdrachten.
  • Reputatie: Het versterkt de reputatie van het bedrijf als betrouwbare en professionele aannemer.
ManagementsysteemCertificatie.VCA1
  • Vakmanschap
  • Persoonlijke begeleiding
  • Snelle levering
  • Flexibele planning
Jager Afbouw - NOA, Afbouwkeur en SKG-IKOB

Wie is Jager Afbouw?

Jager Afbouw is een vertrouwd familiebedrijf met een lange geschiedenis van meer dan 90 jaar en gespecialiseerd in binnen stucwerk, buiten stucwerk, vloeren en gevelisolatie.

Jager Afbouw, lid van de Vereniging NOA, Stichting Afbouwkeur en is een SKG-IKOB gecertificeerd vakbedrijf. Wij kunnen u volledig ontzorgen bij nieuwbouw-, verbouw- en renovatieprojecten. Dankzij onze uitgebreide ervaring en onze ruim 35 vakmensen kunnen we uw specifieke wensen omzetten in een transparante offerte en deze vervolgens professioneel uitvoeren. Daarnaast bieden we persoonlijke begeleiding, snelle service, flexibele planning en vooral hoogwaardige kwaliteit.