Jubileum – Jager Afbouw Jubileum – Jager Afbouw

90 Jaar Jager Afbouw

Bij Jager Afbouw vieren we met trots ons 90-jarig jubileum, een bijzondere mijlpaal die ons bedrijf niet alleen siert, maar ook een prachtig verhaal vertelt over vakmanschap, familiewaarden en voortdurende innovatie. Neem een duik in onze geschiedenis en ontdek hoe Jager Afbouw is uitgegroeid tot een toonaangevende naam in de afbouwsector.

Hoe het begon

In 1934 zette Jan Jager Sr. zijn droom om in werkelijkheid door Jager Afbouw op te richten. Opgegroeid in een tijd waarin vakmanschap centraal stond, begon Jan Sr. een stukadoorsbedrijf met een focus op kwaliteit en betrouwbaarheid. Ondanks de uitdagingen van de oorlogsjaren wist hij een solide reputatie op te bouwen, waardoor Jager Afbouw al snel bekend stond om zijn vakmanschap.

Groei

De naoorlogse periode bracht een explosieve groei in de vraag naar bouw- en afbouwwerkzaamheden met zich mee. Jager Afbouw speelde hierop in door zijn diensten uit te breiden naar grotere projecten en complete afbouwopdrachten. Deze uitbreiding legde de basis voor de verdere professionalisering van het bedrijf.

Familiebedrijf

Vanaf het begin was Jager Afbouw een echt familiebedrijf. De volgende generaties bouwden voort op de stevige basis die al gelegd was en introduceerden moderniseringen en uitbreidingen die het bedrijf verder lieten groeien.

De familie Jager: De drijvende kracht

De kracht van Jager Afbouw ligt in de sterke familiewaarden die door de jaren heen zijn doorgegeven. Deze waarden werden voortgezet en het bedrijf werd naar nieuwe hoogten bracht met zijn moderne visie en innovaties. Vandaag de dag leidt de derde generatie van de familie Jager het bedrijf, waarbij ze trouw blijven aan de tradities terwijl ze zich aanpassen aan de moderne eisen van de bouwsector.

Jager Afbouw heeft altijd gestreefd naar uitmuntendheid, zowel in het werk als in de manier waarop ze met medewerkers en opdrachtgevers omgaan. Zaken oplossen, afwegingen maken en soms dingen loslaten horen er allemaal bij. De wereld is niet altijd zwart-wit, maar door samen te werken en elkaar te ondersteunen, bereiken we veel. Het is dan ook geen uitzondering dat medewerkers bij Jager Afbouw komen werken en de rest van hun werkzame leven bij het bedrijf blijven.

Heden en toekomst

Dit jaar viert het bedrijf zijn 90-jarig bestaan en blijft een toonaangevende speler in de afbouwsector. We blijven inzetten op innovatie, duurzaamheid en klanttevredenheid, en passen ons voortdurend aan aan de veranderende eisen van de markt.

Jager Afbouw is trots op zijn geschiedenis en kijkt uit naar vele jaren van succes en groei. We danken onze klanten, partners en medewerkers voor hun voortdurende steun en vertrouwen, en we kijken ernaar uit om samen met hen de toekomst tegemoet te gaan.

Dankwoord

Dit jaar markeert een speciaal moment voor Jager Afbouw. We willen onze klanten, leveranciers en medewerkers bedanken voor hun voortdurende steun en vertrouwen. Samen kijken we uit naar een toekomst vol groei en innovatie.

Bij Jager Afbouw is 90 jaar pas het begin. Op naar de volgende 90 jaar van uitmuntendheid en samenwerking!