Wand- en plafondafwerking – Jager Afbouw Wand- en plafondafwerking – Jager Afbouw

Wand- en plafondafwerking

Wand- en plafondafwerking

Wand- en plafondafwerking stucwerk

Stucwerk

Stucwerk is een prachtige wand- en plafondafwerking en kan in elke gewenste kleur en structuur worden aangebracht, zowel op een nieuwe als bestaande basislaag. Hieronder vindt u een overzicht van de verschillende soorten wandafwerkingen die wij kunnen verzorgen voor uw woning, kantoor of bedrijfspand.

Sierpleister

Sierpleister is een harde, stootvaste maar decoratieve afwerkingslaag voor wanden. Het wordt vaak gebruikt als alternatief voor behang of verf vanwege zijn duurzaamheid en veelzijdigheid. Sierpleister kan worden aangebracht in verschillende texturen, variërend van fijn tot grof, afhankelijk van de gewenste uitstraling. Het kan worden gekleurd om een breed scala aan ontwerpstijlen en kleurenschema’s te complementeren.

Wand- en plafondafwerking sierpleister
Plafondafwerking fijn schuurwerk

Fijn schuurwerk

Fijn schuurwerk is een afwerkingstechniek voor met name plafonds en eventueel ook voor wanden, waarbij een glad en gelijkmatig oppervlak wordt gecreëerd. Deze afwerking, gebaseerd op gips, is geschikt voor diverse interieurs, omdat het wit opdroogt. Door zijn fijne en levendige textuur ontstaat een karakteristiek gewolkt effect (zonder verdere schilderbehandeling).

Spackspuitwerk

Spackspuitwerk wordt door gebruik te maken van een spuitmachine in een dunne laag gelijkmatig over het plafond en/of de wand verspreid. Deze gespoten structuur kan variëren van fijn tot grof, afhankelijk van de gewenste uitstraling. Spackspuitwerk wordt vaak gekozen vanwege zijn efficiëntie waardoor een strakke en moderne afwerking ontstaat.  

spackspuitwerk
glad pleisterwerk

Gladpleisterwerk (tbv sauswerk/fotobehang)

Gladpleisterwerk is een tijdloze gladde stucafwerking voor wanden en/of plafonds. Het resultaat is een vlakke en egale oppervlakte zonder zichtbare textuur of reliëf. Deze afwerking wordt vaak gebruikt in moderne interieurs waar een strak en naadloos uiterlijk gewenst is. Gladpleisterwerk biedt een neutrale basis voor verdere decoratie, zoals sauswerk of fotobehang.

Het [sausklaar afwerken] van wanden is een belangrijke basis stap in het voorbereiden van muren voor sausen, en omvat het zorgvuldig egaliseren en voorbereiden van de wanden Het resultaat is een glad en uniform oppervlak.

Leemstuc of leemfinish

Leemstuc is een uitvlaklaag die op verschillende ondergronden kan worden aangebracht. De aangebrachte basislaag kan zichtbaar blijven of kan worden afgewerkt met een leemfinish.

Leemfinish is een afwerklaag die wordt gebruikt op leemgestucte wanden en plafonds. Het kan ook worden toegepast op andere ondergronden zoals gipsplaten of reeds met gips afgewerkte wanden en plafonds. Leem bestaat volledig uit natuurlijke materialen zoals klei en zand, en bevordert het binnenklimaat vanwege de warmte- en vochtregulerende eigenschappen. Bovendien is leem geluiddempend en is tevens geschikt voor wandverwarming.

 

leemstuc
betonlook

Betonlook

Betonlook stucwerk is een moderne afwerking van muren en vloeren die de uitstraling van echt beton nabootst. Het is een populaire keuze die zorgt voor een strakke look die goed past binnen verschillende interieurstijlen zoals modern, industrieel en minimalistisch. Deze techniek, die gebruikmaakt van speciale pleisters is beschikbaar in diverse kleuren, van licht tot donker en zorgt voor een naadloze afwerking . De afwerking kan glad of met meer textuur zijn, afhankelijk van persoonlijke voorkeur en de techniek van de stukadoor.

Sauswerk

We verzorgen het sausen van uw nieuw gestucte ruimte en frissen ook bestaande wanden en plafonds op met sauswerk in de gewenste kleuren. Na reparatie van eventuele schade, schuren we waar nodig grondig voor een glad oppervlak en betere verfhechting. Vervolgens reinigen we ze om stof, vuil en vulmiddelresten te verwijderen. Tot slot wordt een primer aangebracht om de wanden voor te bereiden op de verf, voor een gelijkmatige absorptie en duurzame afwerking.

 

sauswerk
  • Vakmanschap
  • Persoonlijke begeleiding
  • Snelle levering
  • Flexibele planning
wand- en plafondafwerking Jager Afbouw

Advies over wand- en plafondafwerking

De vakmensen van Jager Afbouw staan klaar om u te adviseren over wand- en plafondafwerking, en om u te helpen bij het maken van de juiste keuze.

Jager Afbouw, lid van de Vereniging NOA, Stichting Afbouwkeur en is een SKG-IKOB gecertificeerd vakbedrijf. Wij kunnen u volledig ontzorgen bij nieuwbouw-, verbouw- en renovatieprojecten. Dankzij onze uitgebreide ervaring en onze ruim 35 vakmensen kunnen we uw specifieke wensen omzetten in een transparante offerte en deze vervolgens professioneel uitvoeren. Daarnaast bieden we persoonlijke begeleiding, snelle service, flexibele planning en vooral hoogwaardige kwaliteit.