Lijstwerk en ornamenten – Jager Afbouw Lijstwerk en ornamenten – Jager Afbouw

Lijstwerk en ornamenten

Lijstwerk en ornamenten

lijstwerk en ornamenten

Decoratief stucwerk

Jager Afbouw kan decorstuc of decoratief stucwerk voor u verzorgen, zowel authentiek lijstwerk en ornamenten als strakke sierlijsten die perfect passen in een modern interieur. Deze kunnen we realiseren in diverse varianten die op maat gemaakt worden, waardoor elke ruimte een chique en warme uitstraling krijgt.

Sierlijstwerk

Met sierlijstwerk benadruk je de bestaande vorm van de ruimte die daardoor groter lijkt.

Er is volop keuze in vormen en stijlen, zoals strak, modern, romantisch of barok. Jager Afbouw kan sierwerk en lijstwerk aanbrengen in bestaande- of nieuwbouwwoningen.

ornamenten en lijstwerk

Restauratie

Maar ook kunnen we ook restauratie- en herstelwerkzaamheden voor u uitvoeren. Bovendien bieden we de mogelijkheid om lijstwerk en ornamenten te combineren met verlichting, voor een extra dimensie.

  • Vakmanschap
  • Persoonlijke begeleiding
  • Snelle levering
  • Flexibele planning

Contact met Jager Afbouw

De vakmensen van Jager Afbouw staan klaar om u te adviseren over sierstucwerk of decoratief stucwerk

Jager Afbouw, lid van de Vereniging NOA, Stichting Afbouwkeur en is een SKG-IKOB gecertificeerd vakbedrijf. Wij kunnen u volledig ontzorgen bij nieuwbouw-, verbouw- en renovatieprojecten. Dankzij onze uitgebreide ervaring en onze ruim 35 vakmensen kunnen we uw specifieke wensen omzetten in een transparante offerte en deze vervolgens professioneel uitvoeren. Daarnaast bieden we persoonlijke begeleiding, snelle service, flexibele planning en vooral hoogwaardige kwaliteit.