Akoestisch plafond – Jager Afbouw Akoestisch plafond – Jager Afbouw

Akoestisch plafond

Akoestisch plafond

Akoestisch plafond voor een betere geluidskwaliteit

Het geluid in uw woning draagt bij aan de sfeer en beleving. Een akoestisch plafond zorgt voor een prettige akoestiek met een strakke afwerking en is de perfecte oplossing om galm, echo en rumoer tegen te gaan. Ook ideaal voor kantoren, scholen, restaurants, en andere omgevingen waar een goede akoestiek belangrijk is.

Het pleisterwerk bestaat uit akoestisch plaatmateriaal dat naadloos wordt afgewerkt met een akoestisch ‘open’ pleisterlaag. Dit zorgt voor de absorptie van geluid, waardoor een aangenaam akoestisch klimaat ontstaat. Deze plafonds worden glad afgewerkt of met gespoten korrel waardoor ze passen in diverse interieurstijlen, van modern tot klassiek.

Kwalitatief hoogwaardig akoestisch plafond

Jager Afbouw is een erkende verwerker en expert in akoestische plafonds. Wij maken gebruik van de hoogwaardige Sto Silent akoestische plafondsystemen van Sto Isoned. Hiermee verbeteren we de akoestiek van uw binnenruimte aantoonbaar. Bovendien levert het visueel ook een strak resultaat op. Zo bent u verzekerd van een optimaal resultaat.

Het zorgvuldig afwerken is belangrijk om de impact van strijklicht te verminderen. Strijklicht zorgt dat er “slagen” van het afwerken zichtbaar kunnen worden, maar het kan ook eventuele onvolkomenheden benadrukken doordat het de schaduwen vergroot. Het is belangrijk om hier tijdens zowel het ontwerp als de uitvoering rekening mee te houden. Het eindresultaat wordt beoordeeld zonder strijklicht, dus is het belangrijk om de effecten ervan te verminderen.

  • Vakmanschap
  • Persoonlijke begeleiding
  • Snelle levering
  • Flexibele planning

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Bent u op zoek naar een oplossing om hard en onaangenaam geluid te reduceren? Wilt u een vertrouwelijke sfeer creëren? Een ruimte waar mensen elkaar goed kunnen verstaan en niet onnatuurlijk hard hoeven te spreken? De vakmensen van Jager Afbouw staan klaar om u te adviseren over akoestische plafonds.

Jager Afbouw, lid van de Vereniging NOA, Stichting Afbouwkeur en is een SKG-IKOB gecertificeerd vakbedrijf. Wij kunnen u volledig ontzorgen bij nieuwbouw-, verbouw- en renovatieprojecten. Dankzij onze uitgebreide ervaring en onze ruim 35 vakmensen kunnen we uw specifieke wensen omzetten in een transparante offerte en deze vervolgens professioneel uitvoeren. Daarnaast bieden we persoonlijke begeleiding, snelle service, flexibele planning en vooral hoogwaardige kwaliteit.